UVJETI KUPNJE

Pravne obavijesti

Sadržaji objavljeni na internet stranicama Niksen Nutrio, vlasništvo su Niksen Lab d.o.o., i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati.

Niksen Lab d.o.o., nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Niksen Lab d.o.o., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim internet stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Također, Niksen Lab d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Niksen Nutrio stranicama.

 

Uvjeti korištenja web shopa:

Korištenje:

Pristup ovoj stranici i podacima na njoj podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama.

Internetske stranice Niksen Nutrio u vlasništvu Niksen Lab d.o.o. mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem Internet trgovine Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) obvezujete se poštivati sljedeće Uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

Neke od fotografija na Internet trgovini Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) samo su ilustrativne prirode.

 

Radno vrijeme:

Internet trgovina radi od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 h.

Internet trgovina ne radi subotom, nedjeljom i praznicima, narudžbe zaprimljene preko vikenda će biti obrađene prvi sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene do 13 sati bit će poslane isti dan, narudžbe zaprimljene iza 13 sati šalju se sljedeći radni dan.

 

Uvjeti kupnje:

Postupak i uvjeti kupnje i prodaje na mrežnim stranicama Internet trgovine Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) definirani su sljedećim parametrima: narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto Niksen Lab d.o.o. na Internet trgovini omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Najniži iznos računa kupnje bez troška dostave na Internet trgovini je 200 kuna.

Kupnja na stranicama Internet trgovine Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) nije namijenjena inozemnim kupcima, stoga cijene proizvoda neće biti izražene u stranoj valuti. Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn).

 

Naručivanje robe:

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbu.

Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Ukoliko trgovina Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

 

Pakiranje:

Proizvodi se pakiraju na način da prilikom transporta postoji minimalna mogućnost oštećenja. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

 

Dostava robe:

Za narudžbe veće od 200 kuna dostava je besplatna, a za narudžbe manje od 200 kuna trošak dostave iznosi 25 kuna neovisno o adresi primatelja pošiljke u RH.

Besplatna dostava proizvoda je ograničena na Republiku Hrvatsku.

 

Rok isporuke:

Rok isporuke je 2 do 4 radna dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici),a za otoke rok isporuke je do 7 radnih dana. U slučaju nepredviđene situacije, rok dostave može se produljiti, ali o tome ćete biti naknadno obaviješteni (mailom ili telefonski).

Za narudžbe zaprimljene radnim danom, od ponedjeljka do petka, do 12 sati Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o) će pošiljke poslati isti dan na adrese kupaca u Hrvatskoj. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i ostalim neradnim danima Niksen Nutrio će pošiljke poslati prvi sljedeći radni dan na adrese kupaca.

Dostavne službe s kojima surađujemo određuju termin dostave prema vlastitim uvjetima, Niksen Nutrio trgovina, odnosno Niksen Lab d.o.o., nema utjecaj na termin dostave na adresu kupca i ne može dogovoriti točan sat dostave posebno za pojedinog kupca.

Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o) nije i ne može biti odgovoran za rad djelatnika dostavne službe.

 

Troškovi dostave:

Za narudžbe veće od 200 kuna dostava je besplatna, a za narudžbe manje od 200kuna trošak dostave iznosi 25 kuna neovisno o adresi primatelja pošiljke u RH. Ukoliko ne podignete pošiljku u roku od 5 radnih dana od poštanske obavijesti o prispijeću pošiljke, pošiljka nam se vraća i nastaju dodatni troškovi povrata pošiljke. Pošiljku šaljemo ponovo samo ukoliko podmirite sve nastale troškove u toj situaciji: slanje, povrat i ponovno slanje pošiljke i unaprijed uplatite iznos na naš žiro račun.

 

Sklapanje i raskid Ugovora o prodaji, Reklamacije, Prigovori:

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Niksen Lab d.o.o. za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i Niksen Lab d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Niksen Nutrio web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom i Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje u trenutku zaključenja narudžbe i izrade računa.

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Niksen Lab d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Niksen Lab d.o.o., B. T. E. Bakača 61, 10450 Jastrebarsko) ili elektroničkom poštom na cidrani@cidrani.com , u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, za jednostrani raskid Ugovora (obrazac preuzmite ovdje) korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Niksen Lab d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Niksen Lab d.o.o., odnosno Niksen Nutrio web trgovina zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Niksen Nutrio web trgovina (Niksen Lab d.o.o.) može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Niksen Lab d.o.o., B. T. E. Bakača 61, 10450 Jastrebarsko, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Niksen Lab d.o.o., odnosno Niksen Nutrio web trgovini, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam.

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju biti će te obaviješteni.

U pogledu odgovornosti za materijalne nedostatke postupa se u skladu Zakona o obveznim odnosima.

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14, 110/15) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u na adresu:

 

Niksen Lab d.o.o.

B. T. E. Bakača 61

HR-10450 JASTREBARSKO

 

ili na e-mail adresu: cidrani@cidrani.com

 

Pri tome ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.

Na prigovore podnesene u pisanom obliku odgovoriti ćemo u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

 

Molimo da u svom prigovoru navedete:

Ime i prezime ili naziv tvrtke

Adresa za dostavu odgovora

 

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije od 15.02. 2016., u cijeloj EU, sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti putem linka: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Ako tijekom online kupovine unutar EU naiđete na problem (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda i sl.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Prednost navedene platforme je u tome što je mogu koristiti potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na jednom od 23 službena jezika EU.

 

Sigurnost kupovine i naplate:

Niksen Nutrio web trgovina, odnosno Niksen Lab d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;

Niksen Lab d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Niksen Lab d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge našeg partnera Corvus Paya koji osigurava zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Sva On-line plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz vezu zaštićenu sa 128-bitnom SSL enkripcijom podataka i MD5 algoritmom.

Vanjske usluge:

Usluge koje Vam pruža – Niksen Lab d.o.o. Odnosno Niksen Nutrio internet trgovina ne uključuju troškove koje stvarate rabeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Niksen Lab d.o.o. nije odgovoran za telefonske troškove ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Molimo vas primite na znanje da sve internetske stranice upotrebljavate isključivo na vaš rizik. Niksen Lab d.o.o. ne daje nikakva jamstva i nije ni u kojem obliku odgovoran i ne preuzima odgovornost za izravne i neizravne štete koje možete pretrpjeti korištenjem usluga ili u svezi s korištenjem mrežnih stranica, servisa (servera), programskih paketa (softvera) i interneta. Internet je internacionalna, nezavisna računalna mreža koju Niksen Lab d.o.o. ne kontrolira ni u kojem obliku već je na nju samo vezan te zbog toga ne može jamčiti dostupnost servisa (servera) koje izravno ne kontrolira.

 

Intelektualno vlasništvo:

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama Niksen Nutrio, kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, sličice, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, programski paketi (softver) i ostali nenavedeni sadržaji objavljeni na ovim stranicama, vlasništvo su ili Niksen Lab d.o.o. ili trgovca ili dobavljača programskih paketa (softvera) te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva te njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena. Ovim istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internetskih stranica Niksen Lab d.o.o., pojedinačnih elemenata stranica, dizajna, logotipa te robne marke Niksen Lab d.o.o. bez izričitoga pisanog odobrenja Niksen Lab d.o.o.

 

Dostupnost:

Iako vam Niksen Lab d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Niksen Lab d.o.o. ne može jamčiti da će usluge na internetskim stranicama Niksen Lab d.o.o. odgovarati vašim potrebama. Niksen Lab d.o.o. također ne može jamčiti da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo vas da je prijavite na e-poštu: kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na Niksen Nutrio Internet trgovinu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

 

Ostale Internet stranice:

Niksen Nutrio Internet trgovina uključuje poveznice na druge internetske stranice, a materijali su na tim stranicama izvan kontrole Niksen Lab d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

 

Cijena:

Prema cijenama po kojima ste naručili artikle bit će vam izrađen račun. Ako niste zadovoljni naručenim artiklom, možete ga sukladno ovim Uvjetima i pravilima vratiti. Ako je cijena obračunata za neki artikl veća od cijene prikazane prilikom narudžbe, artikl možete vratiti i dobit ćete povrat sredstava. Niksen Nutrio (Niksen Lab d.o.o.) u Internet trgovini jamči cijene 3 DANA od trenutka narudžbe.

 

Potvrda narudžbe:

Obavijest o potvrdi narudžbe primit ćete e-poštom na adresu koju ste upisali pri registraciji, nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje o kupljenim proizvodima, količinama, cijenama i uvjetima dostave. Također ćemo vas obavijestiti o bilo kakvim promjenama stanja vaše narudžbe (promjena vrste artikla ili pakiranja koji nije u ponudi i sl.).

 

Način plaćanja:

Naručene proizvode ili usluge kupac može platiti pouzećem, kreditnom karticom, virmanski, uplatnicom te uplatom na žiro račun Niksen Lab d.o.o. Za naplatu putem Interneta možete se koristiti slijedećim kreditnim karticama: Maestro, MasterCard®, Visa i Diners Club Card.

 

 

 

 

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu:

Više informacija provjerite ovdje. https://www.erstecardclub.hr/hr/pogodnosti/visa-mastercard-pogodnosti/sigurna-i-brza-kupnja-na-internetu-zahvaljujuci-3d-standardu-mastercard-securecode

 

Izmjene:

Molimo vas primite na znanje da Niksen Lab d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim internetskim stranicama. Niksen Lab d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta i pravila te se obvezuje obavijestiti sve registrirane korisnike putem adresa e-pošte koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje svih mrežnih stranica Niksen Lab d.o.o. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo vas pošaljite e-poštu na cidrani@cidrani.comsa svojim primjedbama i za to se vrijeme nemojte koristiti uslugama Internet trgovine.

 

Pomoć:

Provodimo istraživanja kako bismo dodatno unaprijedili naše proizvode i usluge. Iznimno bismo cijenili vaš doprinos navedenim istraživanjima pitanjima, komentarima, prigovorima i pohvalama. Molimo vas kontaktirajte Niksen Lab d.o.o. slanjem e-pošte na cidrani@cidrani.com ili nam pišite na adresu Niksen Lab d.o.o., B. T. E. Bakača 61, 10450 Jastrebarsko. Molimo vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka elektroničkom poštom može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena elektroničkom poštom smatrat će se nepovjerljivom te Niksen Lab d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, upotrijebi, raspolaže i distribuira trećima bez ograničenja. Nadalje, slobodni smo upotrebljavati ideje, nacrte, stručna znanja ili tehnike sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu, uključujući primjerice razvoj, proizvodnju ili marketing proizvoda sadržanih u takvim porukama.

 

Isključenje odgovornosti:

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internetske stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih internetskih stranica ili u vezi s njima. Niksen Lab d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup internetskim stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu. Sve informacije dostupne na internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih internetskih stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne. Informacije koje Niksen Lab d.o.o. objavljuje na ovim internetskim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim Niksen Lab d.o.o. ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim internetskim stranicama. Niksen Lab d.o.o. ne jamči, izričito ili prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti, odnosno podobnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na internetskim stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarivanje svojih očekivanja u vezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja, Niksen Lab d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama. U tom smislu predlažemo konzultacije s odgovarajućim stručnjakom koji će moći dati savjet posebno prilagođen vašoj konkretnoj situaciji